Copywriting

Vi hjälper dig skriva bra annonstexter som konverterar. Facebook, Google samt andra annonsplattformar hjälper vi dig med.

SEO bakrund
copywriting

Copywriting

Copywriting är konsten att skriva texter till annonser eller annan sorts marknadsföring t.ex. SEO och hemsidor. Det är viktigt att texten i en annons både är välskriven och skriven på ett sådant sätt att den potentiella kunden klickar på annonsen och konverterar. När det gäller SEO och hemsidor ska texterna vara SEO anpassade och även där vara skriva att den potentiella kunden konverterar.

Vad är copywriting?

Copywriting handlar som sagt om att skriva texter till annonser och andra platser där företaget syns t.ex. hemsidan. Det är viktigt att texten lyfter fördelar med företaget, varför man ska välja ert företag och även en Call to Action det vill säga något som uppmanar den potentiella kunden att konvertera.
Vi skriver annonstexter som konverterar. Vi kollar även igenom texter som ska upp på hemsidan så att det är SEO anpassat och om det inte är det, löser vi det.

Arbetsprocess

Analys

Vi analyserar var texten ska vara och syftet med texten, är det att få någon att klicka på en annons eller konvertera på hemsidan? Vi tänker även igenom vad som ska lyftas i texten.

Utförande

När vi vet syftet med texten och var den ska vara någon stans, börjar vi skriva. Om det handlar om texter på hemsidan så kollar vi igenom texter och SEO anpassar.

Mer än Copywriting

Förutom Sociala medier, erbjuder vi annt som hjälper ditt företag att lyckas digitalt. Vi erbjuder Digital Strategi, Sökmotoroptimering (SEO), Google ADS och Sociala medier. Vi hjälper dig lyckas digitalt!

Kontakta oss bild

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert