Digital Strategi

Strategin är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till digital marknadsföring. Det lägger grunden i en lyckad investering. Vi hjälper dig lägga upp en digital strategi.

SEO bakrund
digital-strategi

Digital Strategi

En av de viktigaste delarna för att lyckas digitalt är att ha en strategi. Då går man igenom vart man befinner sig idag, vart man vill komma och hur man ska komma dit. I den digitala strategin ska man även ha med sin målgrupp det vill säga, vilka ska vi nå ut till.
När man vet vilka man ska nå ut till samt gjort klart planen över vart man vill komma, hjälper vi dig att ta fram de optimala plattformarna och metoderna för att nå de utsatta målen och lyckas med det digitalt. 

Inget marknadsteam? Inga problem!

Vi hjälper dig från början. Vi skapar en detaljerad strategi och plan över hur ni ska lyckas digitalt. Vi går igenom och analyserar hur det ser ut i nuläget (nulägesanalys) samt vart ni vill komma (önskeläge). Med uppsatta mål hittar vi de bästa metoderna för att ni ska komma dit ni vill och nå era mål. Vi hittar annonsplattformar som passar företaget och målgruppen.
Hade du inget marknadsteam så har du det nu! 

Arbetsprocess

Bild höger (SEO byrå)

Nulägesanalys

Vi utför en analys över nuläget, hur det ser ut digitalt idag. Vilka plattformar ni använder. Vad gör konkurrenterna?
När vi tagit reda på det ser vi över vilka förutsättningar som finns.

Önskelägeanalys

Vart vill ni komma? Vilka mål har ni med företaget? Vi tittar på ert önskeläge, och kollar sen vilka förändringar som behövs göras för att komma dit.

Plattform och kanaler

När vi vet vart vi vill komma och känner till de uppsatta målen är det dags att analysera och hitta de optimala plattformarna och metoderna för att komma dit.

Mätning

Vi sätter upp rätt mätpunkter för att kunna mäta resultaten och följa de uppsatta målen. Under tiden data resultat samlas in utför vi korrigeringar och förbättringar i planen.

Mer än Digital strategi

Förutom Sociala medier, erbjuder vi annat som hjälper ditt företag att lyckas digitalt. Vi erbjuder  Sökmotoroptimering (SEO), Google ADS, Sociala medier och Copywriting

Kontakta oss bild

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert