Hemsidor

SEO bakrund

Hemsidan är ansiktet utåt för alla företag inom alla branscher. Det är via hemsidan man får konverteringar online. 

hemsidor

Hemsida

Hemsidan är en av den viktigaste, om inte den viktigaste grundpelaren för att lyckas digitalt. Det är ansiktet utåt för företaget. Det är hemsidan och företaget man marknadsför med digital marknadsföring. Det är viktigt att hemsidan fångar besökarens intresse snabbt för att besökaren inte ska gå ur sidan. Därför ska man se till att hemsidan är användarvänlig, responsiv och snygg.  

Varför ska man ha en hemsida?

Som sagt är hemsidan ett måste för att lyckas digitalt och online. Hemsidan är där potentiella kunder hittar företaget och förhoppningsvis sedan konverterar till kunder. Allt fler företag tjänar pengar via hemsidor istället för en skaffa sig en fysisk butik, därför måste hemsidan var optimerad för besökaren samt konverteringsoptimeradt till max. Andra använder hemsidor för att hitta potentiella kunder (som till exmepel vi gör) . När det gäller hemsidor behöver man inte alltid ha en rullande försäljning på sin hemsida, utan man har många valmöjligheter.
Vad vi menar med det är att man måste veta vilket syfte hemsidan har, vill man skapa en E-handel hemsida, där besökare handlar på hemsidan. Eller använder man hemsidan som en väg mellan potentiell kund och företaget.

Skräddarsydda hemsidor till alla kunder

Vi skräddarsyr alltid hemsidor till företagen vi jobbar med. Vi använder inga mallar, utan alla hemsidor är skapade efter kundens visioner. Det är du som bestämmer hur hemsidan ska se ut. Vi kommer självklart med förslag och har ni ingen aning om vad för sida kan vi skapa en vision tillsammans med er.

Responsiv hemsida

Du kan alltid förvänta dig en responsiv hemsidan av oss. Det vill säga en hemsida som fungerar lika bra på dator, tablet och mobil. Sidan är lika snygg alla platformarna och har samma funktioner på datorn som mobilen. Det är extra viktigt att ha en responsiv hemsidan idag, eftersom att ca 50% av alla besökare använder mobiltelefonen.

Arbetsprocess

Bild höger (SEO byrå)

Möte

Allt börjar med att vi tar ett möte, för att se vilka visioner och tankar ni har kring hemsidan. Vi kollar vilka idéer samt vad syftet med hemsidan skall vara. Med det kollar vi vad som krävs för att bygga hemsidan.

Förberedelse

Innan designen av hemsidan drar igång, måste hemsidan förberedas. Webbhotell måste lösas (om det inte redan finns), samt andra förberedelser för att kunna bygga hemsidan.

Design

När vi vet hur ni tänker er hemsida ska och syftet är bestämt. Sätter vi igång med designen. Vi tar fram förslag, som ni kollar igenom eller tillsammans med oss. Sedan utvecklar vi den som ni tycker mest om.

Bygg av hemsidan

När vi har en färdig design är det dags att bygga hemsidan enligt designen. Vi bygger en responsiv hemsida som fungerar lika bra på dator som mobil.

Optimering

När hemsidan är klar, lär vi er hur man ändrar och utvecklar. Vi kan också hjälpa er med sökmotoroptimering, för att få den nya hemsidan att ranka högre på Google vilket kan vara en avgörande faktor när det gäller att få in nya och många kunder på hemsidan.

3 månaders garanti

Vi har en 3-månaders garanti, vilket betyder om man skulle ha någon fråga angående  hemsidan, hur man byter en bild, text eller några andra detaljer som man vill ändra ställer vi självklart  upp och hjälper till att ändra det helt kostnadsfritt.Det gäller endast för detaljarbeten och frågor, som t.ex. bilder och text.

Kontakta oss bild

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert