Om oss

Digital Marknadsföring när den är som bäst

Vi är unga, passionerade och pålästa. Vi läser dagligen på om dem senaste verktygen, uppdateringarna och plattformerna för att få alla fördelar möjliga. Den nya generationen av media är det vi har växt upp med och det vi är vana vid. Varje dag ser man mönster man annars inte hade sett då det är vad vi kan och delar med oss av till företag. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster, för att just ditt företag ska kunna växa och optimera resultaten online. Vi går in i varje projekt med rätt tekniker och kunskaper för att ditt företaget ska utvecklas digitalt. Vi lyssnar på dina idéer och mål för att skapa en strategi och en bild över hur du vill att ditt varumärke ska se ut. Med hjälp av rätt plattformar, tekniker och verktyg hjälper vi dig förverkliga dessa mål.

Vi växer tillsammans

Under alla projekt har vi alltid en stor drivkraft, för att ditt företag ska få förbättrade resultat digitalt och att du når dina mål . I slutändan är vi beroende av varandra, vi växer som företag när du växer – vi växer tillsammans.

Ni får löpande rapporter för att följa vårat arbete, dels för att ni ska få en  visuell bild av resultatet och vi kan försäkra oss om att vi alltid kommer närmare era mål.

Från E-handel till Ad Manager

Allt började när vi hade ett företag som sålde fysiska produkter, vid en tidpunkt kände vi att vi inte nådde våra mål. Vi marknadsförde oss på gammelmedia och det gav ingen effekt, men vi insåg inte att det var problemet. Nu förstår vi varför vi inte nådde våra mål, vi använde oss av fel marknadsföringsmetoder. Vi ville inte att andra företag skulle göra samma misstag som vi gjorde.
Så vi skapade Ad Manager

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert