Om oss

Vi är passionerade och nyfikna individer som älskar samarbeten och utmaningar.  Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster, för att just ditt företag ska kunna växa. Vi går in i varje projekt med rätt tekniker och kunskaper för att ditt företaget ska utvecklas digitalt. Vi lyssnar på dina idéer och mål för att skapa en strategi och en bild över hur du vill att ditt varumärke ska se ut. 

Vi växer tillsammans

Under alla projekt har vi alltid en stor drivkraft, för att ditt företag ska få förbättrade resultat digitalt och att du når dina mål . I slutändan är vi beroende av varandra, vi växer som företag när du växer – vi växer tillsammans.

Ni får löpande rapporter för att följa vårat arbete, dels för att ni ska få en  visuell bild av resultatet och vi kan försäkra oss om att vi alltid kommer närmare era mål.

Från E-handel till Ad Manager

Allt började när vi hade ett företag som sålde fysiska produkter, vid en tidpunkt kände vi att vi inte nådde våra mål. Vi marknadsförde oss på gammelmedia och det gav ingen effekt, men vi insåg inte att det var problemet. Nu förstår vi varför vi inte nådde våra mål, vi använde oss av fel marknadsföringsmetoder. Vi ville inte att andra företag skulle göra samma misstag som vi gjorde.
Så vi skapade Ad Manager

Ad Managers vision

Vår kunskap inom det digitala och vår passion för teknik gör att vi alltid jobbar helhjärtat. Vi anser att en bra och transparent relation med människor är det viktigaste som finns. Vår drivkraft är data och resultat men vi styrs av hjärtat. Vårt mål är att skapa Sveriges nöjdaste kunder och medarbetare. De två går alltid hand i hand.

Varför välja Ad Manager?

Resultaten du får och personerna du får jobba med, är bra anledningar till att välja oss. Det ska kännas tryggt och inspirerande att samarbeta med Ad Manager. Vi vill lära känna dig och ditt företag för att förstå hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi vill att du, dina kollegor och företaget blir bättre digitalt. Du alltid får du mätbara resultat, med siffror du kan peka på för att visa hur investeringen betalar för sig själv. Vi ger även dig och dina kollegor kunskap att själva använda era digitala kunskaper. Till exempel genom trygg support och tips och tricks.

I en relativt ung bransch har Ad Manager jobbat med många framgångsrika kunder. Vi har förförståelse för olika verksamheter och målgrupper. Hör av dig så diskuterar vi hur ett upplägg skulle kunna skräddarsys efter just dina förutsättningar.

  • Trygg och transparent samarbetspartner
  • Mätbara resultat
  • Jobbar helhjärtat
  • Kunskapsdelning

Medarbetare

Alexander Martos Paschoal

Delägare

Jonathan Fasth do Nascimento

Delägare
Kontakta oss bild

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert