Partners

Vi hjälper dig med digital marknadsföring

Men ibland krävs det mer för att utveckla din affär och då kan du behöva hjälp inom fler områden. Därför arbetar vi aktivt med partnerskap för att våra kunder och våra partners kunder ska kunna utvecklas och förbättra sina resultat.Men vi arbetar inte med vem som helst, vårt nätverk består av välrenommerade företag som delar vår syn på lönsamma och transparenta affärer som gynnar våra kunder.

Är du ute efter en pålitlig partner att skicka dina kunder till eller har du något att erbjuda Ad Manager kunder? Kontakta oss på 072-329 2802.
Här följer en kort presentation av samarbetspartners vi rekommenderar:

Möt Copyfabriken

Med fokus och mycket kunskap skapar Copyfabriken konverterande texter i många olika former. Allt från strategi till skrivning på alla möjliga språk.
Som sagt arbetar de med många olika textformat. De kan hjälpa dig med kampanjcopy (reklamtexter), Engelska texter, texter till hemsidan, mäklar texter och mycket mer.
För mer information kontakta Johannes på 0709-518 007

Träffa Interlaced Influencers

Dags att arbeta med influencers? Då är Interlaced Influencers det bästa valet. Med över 12.000 genomförda samarbeten arbetar de passionerat för att du ska nå målen med influencer marketing.
Vi som arbetar med digital marknadsföring på olika plattformar vet att influencer marketing är en mycket effektiv metod för att bygga och stärka varumärke samt nå sina mål och Interlaced Influencers hjälper er med just det.
För mer information kontakta info@interlaced.in.