SEO Halmstad

Ad Manager har rötterna i Halmstad. Men vi jobbar inte bara med sökmotoroptimering i Halmstad utan vi hjälper kunder i hela Sverigea

SEO bild
SEO bakrund
Sökmotoroptimering (SEO)

SEO Halmstad

Det görs cirka 50 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige. Vi är alltid uppkopplade på mobilen, datorn och liknande. Därför är det extra viktigt att nå ut där era potentiella kunder är det vill säga Digitalt. Man vill synas så högt upp som möjligt på sökresultaten när en potentiell kund söker på era produkter eller tjänster och är redo att köpa. Konsten att synas högre upp på sökfälten heter Sökmotoroptimering (SEO) eller searchengineoptimization som det heter på engelska. Vi hjälper företag att lyckas med SEO i Halmstad och Sverige.

Hur fungerar SEO?

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att optimera hemsidan för sökmotorer och människor. Googles och andra sökmotorers mål är att göra sina användare nöjda, genom att visa relevanta svar på deras sökfrågor. Google rankar de sidor som möter användarnas önskemål och gör de nöjda.
Det finns många olika svar på hur SEO fungerar. Men i korta drag handlar det om att optimera sin sida, för att visa för sökmotorer att det är er sida som är det bästa resultatet för sökfrågan.

Arbetsprocess

Bild höger (SEO byrå)

1. Förberedelse

Vi ställer in Google Analytics, Google Search Console och andra viktiga verktyg för hemsidan för att kunna följa statistiken samt underlätta optimeringen av hemsidan.

2. SEO Analys

Vi gör en SEO analys av nuläget där det gäller, sökord, konkurrens och outnyttjade SEO möjligheter. Vi gör även en teknisk analys av hemsidan.

3. Strategi

Baserat på resultaten av SEO-analysen skapar vi en strategi med mätbara och tydliga mål. Vi sätter ihop en plan för hemsidans SEO och en plan för sökordsoptimering.

4. Optimering

Vi arbetar enligt strategin och planerna med Sökmotoroptimeringen på webbplatsen allt från den tekniska delen av hemsidan till länkar till och från hemsidan (Off Page SEO).

5. Uppföljning och Rapportering

Vi rapporterar om placeringar på sökord, trafik till hemsidan, konverteringar och annat viktigt. Vi gör månatliga uppföljningar med statistik, rapporter samt stämmer av arbetet framåt.

Mer än en SEO byrå i Halmstad

Förutom Sökmotoroptimering (SEO), erbjuder vi annat som hjälper ditt företag att lyckas digitalt. Vi erbjuder Digital Strategi, Google ADS, Sociala medier och Copywriting. Vi hjälper dig lyckas digitalt!

Kontakta oss bild

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert