Sociala medier

När samhället moderniseras och sociala medier används mer och mer är det viktigt att också använda sociala medier för att nå ut till kunder.

SEO bakrund

Sociala Medier

Användning av sociala medier är mycket viktigt för ett företags framgång. De flesta personer som är ute på webben och digitalt använder någon sorts sociala medier allt från Facebook till Snapchat. Därför är det viktigt att synas på de plattformar också. Där kan man hålla kunder och potentiella kunder uppdaterade om vad som händer. Att annonsera på sociala medier är också något man ska inkludera i sin digital strategi. Inte bara för att man når ut till många personer, på de flesta sociala medier kan man även skapa snygga annonser med bilder, video och annat för att göra de så tilltalande som möjligt. 

Annonsering på sociala medier

Att annonsera på sociala medier är mycket lönsamt. Man når ut till ett stort antal personer och man kan skapa egna specificerade målgrupper för att nå ut till potentiella kunder som med störst sannolikhet konverterar. Vi hjälper er att skapa en strategi för sociala medier och även att annonsera på plattformar som är bäst för företaget. Vi lägger upp en plan på hur plattformarna ska skötas. Vi skapar annonser som tilltalar potentiella kunder till att konvertera. Vi jobbar först och främst med Facebook ADS och Instagram, men andra plattformar som Snapchat kan absolut användas om det skulle vara lönsamt för företaget.

Arbetsprocess

Bild höger (SEO byrå)

Strategi

Vi lägger upp en strategi tillsammans med er, där vi pratar om hur det ser ut i nuläget och vilka mål ni har. Baserat på det lägger vi upp en plan med budget på hur annonseringen ska utföras för att nå de uppsatta målen.

Plattformsanalys

Med målen uppsatta utför vi en plattformsanalys, där vi med hjälp av målen analyserar vilka plattformar som passar företaget. Med analysen rekommenderar vi er vilka plattformar som skulle fungera bäst.

Målgruppsanalys

En målgruppsanalys utförs alltid, för att vi ska veta vilka som är de potentiella kunderna och vilka som med störst sannolikhet konverterar. Vi analyserar data från olika plattformar för att hitta den optimala målgruppen.

Annonsering & optimering

När vi har en tydlig plan och förstår målgruppen är det dags att börja med annonseringen. Vi sätter upp konton som behövs samt skapar snygga annonser som konverterar.

Uppföljning och Rapportering

Vi skickar löpande ut resultat på annonseringen, vi jämför med de uppsatta målen samt räknar om insatserna och annonseringen var lönsamma genom (Avkastning på Investering).

Mer än Sociala medier

Förutom Sociala medier, erbjuder vi annt som hjälper ditt företag att lyckas digitalt. Vi erbjuder Digital Strategi, Sökmotoroptimering (SEO), Google ADS och Copywriting. Vi hjälper dig lyckas digitalt!

Kontakta oss bild

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert