Ny webbplats till Städfirma

Städform är en städfirma som erbjuder många tjänster. Fönsterputs på hög höjd, dammsugning av hängrännor, hemstäd, kontorsstäd, flyttstäd och mer. De jobbar i Halmstad, Laholm, Falkenberg och resten av Halland. Vårt uppdrag är att uppdatera deras hemsida med en ny, snygg och mer modern design samt att konverteringsoptimera deras webbplats. Därefter jobbar vi även med sökmotoroptimering samt marknadsföring på Facebook.

stadform-logga

Ny webbplats, sökmotoroptimering och Facebook annonser

Vårt uppdrag var att bygga om Städforms webbplats, skapa en ny design och konverteringsoptimera. Ägarna ville ha en snygg, simpel och mer modern design på hemsidan, vilket vi levererade.
Förutom att jobba med deras webbplats jobbar vi även med sökmotoroptimering för att synas mer på det organiska sökfältet och få in mer organisk trafik.
Vi jobbar också med Facebook annonser för att få in potentiella kunder och bygga upp Städforms varumärke.

Resultat

OBS. Sidan är längre än bilden ovan, det finns mer information mm. Besök hela sidan på stadform.se
Stilguide-stadform

Stilguide

Vi skapar alltid en stilguide till alla våra kunder. Det är för att underlätta om de skulle vilja ändra på sin hemsida. Då vet de vilka färger som används på hemsidan idag samt typografin.

För Städform jobbade vi färgen på deras logga samt andra färger som passar bra tillsammans. Typografin är baserad på vad som passar företagets bilder och logga.

Med oss som partner får du ett team som har kunskap, arbetar passionerat & effektivt!

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 072 – 3292 802 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Få en kostnadsfri offert